Имейл кампания
поддържай лесна връзка с клиентите си
услуги цени връзка с нас регистрация
вход

Анти-спам политика на EmailKampania.com

 
EmailKampania.com не изпраща спам под никава форма и по никакъв начин!!!
  • OPT IN – клиентите на EmailKampania.com са предупредени,че майлинг листата, която използват трябва да съдържа само майли на хора, които са дали съгласието си да получват е-майли от дадения клиент;
  • OPT OUT – всеки майл, който е изпратен от EmailKampania.com има бутон за отписване на получателя, ако той вече не желае да получава кампании от деден клиент.

EmailKampania.com взима под внимание всички анти-спам политики в своите комуникации. Това значи, че не толерираме НЕПОИСКАНИ СЪОБЩЕНИЯ, ИЗВЕСТИЯ ИЛИ ОБЯВИ ИЛИ ДРУГО СЪОБЩЕНИЕ, ПОЛУЧЕНО ОТ ЛИЦЕ, КОЕТО НЕ БИ СЛЕДВАЛО ДА ПРИТЕЖАВА ВАШИЯ Е-МЕЙЛ.

Имате две възможности- да изпратите коментар до изпращача или изпратете заявка до наш представител, който веднага ще блокира Вашия е-мейл и повече няма да получавате съобщения от EmailKampania.com. Моля, информирайте ни своевременно за всяка злоупотреба, вкючете своят емейл, дата на получаване и съдържание на нежеланото съобщение (ако е възможно). За да се оплачете от нежелани емейли или някаква друга форма на злоупотреба, моля кликнете тук и напишете вашите коментари и оплаквания. Вашето оплакване ще бъде записано и клиентът ще бъде под наблюдение, за да се разбере дали следва нашите Анти-спам политики. Всяко оплакване ще бъде пазено в тайна и ще бъде преглеждано само от екипа на EmailKampania.com.

Отписване
Ако желаете да отпишете емейла си от някой емейл лист, моля кликнете "Отписване" линка на дъното или началото на всеки емейл, който получите. По този начин вие ще бъдете отписан(а) от емейл листа, а нашият клиент никога повече няма да може да ви изпраща емейли и няма да може да ви добави към нови емейл листове.
 
за нас връзка с нас анти-спам общи условия
създадено от